Muscle Extreme XXL Finland (FI)

Muscle Extreme XXL antaa sinulle pyykkilautavatsan!

Muscle Extreme XXL on suunniteltu antamaan käänteentekeviä tuloksia lyhyessä ajassa. Sinusta tulee lihaksikas, energinen ja puoleensavetävä alle kuukaudessa!

Takaamme, että tämä uusi ja mullistava pilleri polttaa rasvaa ja kasvattaa merkittävästi lihaksiasi, samalla kun energiatasosi nousee – sama tunne kuin olisit juuri nauttinut yhden RedBull-juoman!

KUINKA MUSCLE EXTREME XXL TOIMII

  • Se parantaa kehon suorituskykyä ja voimaa
  • Se pumppaa lihaksiin huomattavasti enemmän verta laajentamalla laskimoita ja hiussuonia
  • Se vie ravintoaineita lihaksille nopeammin. Kiinteiden, luonnollisten lihasten kasvu nopeutuu.
  • Se auttaa kiinteyttämään ja muotoilemaan lihaksia
  • Paitsi että treenin kesto pitenee lihasten saadessa ravintoa pidemppän, myös toipumisaika lyhenee parantuneen typpioksidituotannon ansiosta.

Lisäät myös kestävyyttäsi ja energiaasi

Muscle Extreme XXL:ssan ainesosat ovat terveellinen lisäravinne useammallakin kuin vain yhdellä tavalla. Ainesosat lisäävät fyysistä kestävyyttäsi ja energiaasi. Eli kun sinä rakastelet, pysyt ”valmiudessa” pitempään kuin koskaan ennen. Eli kun hän haluaa lisää, sinä pystyt antamaan sitä hänelle ja hän hullaantuu sinusta vain enemmän.

Näin Muscle Extreme XXL vaikuttaa kehossasi.

Tuotteemme koostumus on testattu kliinisesti ja todettu lisäävän lihaskasvua sekä tehostavan rasvanpolttoa. Takaamme, että tuloksia syntyy – muussa tapauksessa saat rahasi takaisin!
Se on uskomaton tunne: Yhtäkkiä lihaksesi pullistelevat paitasi alla, tulet vahvemmaksi joka harjoituskerralla ja ihmiset ihastelevat käsivarsiasi.
.. eikä sinun tarvitse turvautua steroideihin!

Yli 100 000 myytyä pulloa ja nopeaa kasvua

Miehet eivät ole vain kokeilleet Muscle Extreme XXL:n uniikkia yhdistelmää, he ovat ostaneet sitä yli 100 000 pullollista, ja miesten määrä, jotka ovat saaneet tuloksia ja tulevat takaisin saadakseen lisää, kasvaa koko ajan. Liity heihin ja saa selville miksi Muscle Extreme XXL pystyy tekemään sinusta sen miehen, joka olet aina halunnut olla.

Muscle Extreme XXL on sataprosenttisen luonnollinen ja turvallinen

Olemme kehittäneet pillerin luonnolliseksi ja turvalliseksi mutta samalla myös maksimituloksia antavaksi. Se kesti kauan – mutta onnistuimme kehittelytyössä ja olemme ylpeitä siitä.

KreatiinimonohydraattiKreatiinia syntyy luonnollisesti kehossa aminohapoista pääasiassa munuaisissa ja maksassa. Sitä siirtyy veren mukana lihasten hyödynnettäväksi.

HMB (hydroksimetyylibutyraatti)Lisää lihasmassaa ja vähentää lihaskudoksen hajoamista. Sen on keksinyt Steven L. Nissen (Iowa State University).

L-glutamiiniTämä on yleisin lihasten aminohappo – yli 61 % lihasmassasta on glutamiinia. Glutamiinissa on 19 % typpeä, ja se onkin ensisijainen lihassolujen typen lähde.

L-arginiiniTämä muuttuu kehossa kemikaaliksi nimeltä typpioksidi. Typpioksidi laajentaa verisuonia ja parantaa verenkiertoa, mikä saa lihakset kasvamaan paremmin.

AAKG (arginiini-alfa-ketoglutaraatti)Baylor Universityn tutkijat antoivat kymmenelle lihaskuntoaan ylläpitävälle miehelle AAKG:ta kahdeksan viikon ajan. Tutkimuksen päätteeksi voitiin todeta, että AAKG-ryhmän miehet paransivat tuloksiaan penkkipunneruksessa ja kasvattivat lihasmassaansa verrattuna lumepillereitä saaneeseen ryhmään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *